De Pas Proeft Whisky

door | september 1, 2021

Yes! We mogen weer een whiskyproeverij aankondigen! Dit keer gaan we naar Heesch waar we te gast zullen zijn bij Cultureel Centrum De Pas. In het najaar wordt hier een serie proeverijen georganiseerd in een serie “De Pas Proeft” en whisky mag daarbij uiteraard niet ontbreken.

De aankondiging op de website:

“De Pas organiseert Proeverijen: lekkere en verzorgde avonden onder begeleiding van één of meerdere kenners. Op een proeverijavond staat één product centraal en proef je hiervan verschillende varianten. Iedere variant gaat gepaard met een verhaal en een toelichting van de kenners(s). Proef jij ook wat zij proeven!?”

Vanaf eind september zullen bij De Pas diverse proeverijen worden georganiseerd waarbij bijvoorbeeld wijn, bier en port centraal zullen staan. Op donderdag 18 november is het dan de beurt aan whisky en wij zullen bij deze editie de presentatie gaan doen.

Op donderdag 2 september zal de kaartverkoop voor deze proeverij starten. Kaarten zijn uitsluitend via het Cultureel Centrum verkrijgbaar. Klik hier om direct naar de website te gaan en kaarten te bestellen.

Zien we je bij De Pas?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *