Glenturret, a hidden gem. A story by Erik Huurman.

Glenturret tasting tray 1997_1

Because of some personal issues I'm not able to write my normal amount of articles for WhiskyOss. Peter is very busy at his job so I can't ask him to write more then he does now. It isn't, and should never be, about the quantity of articles. It's the quality that's important for us and our readers. Having said that, we do have a section on our website especially created for stories by our readers. Erik Huurman offered to write about a Glenturret experience he had more then two decades ago! Of course we accepted his offer and we know you will enjoy reading it as much as we did!

Share
comments

Lees meer: Glenturret, a hidden gem. A story by Erik Huurman.

Tiebo Jacobs denkt mee

Tiebo

Als je dan zelf even niet toe komt aan het proeven van het gouden gerstedistillaat omdat je gezondheid dat nou eenmaal even niet toelaat, dan is het fijn als er lezers blijken te zijn die vinden dat (andere) lezers niet zomaar zonder hun dosis WhiskyOss komen te zitten. Zo ontving ik van Tiebo Jacobs onderstaande tekst in mijn mailbox. 

Share
comments

Lees meer: Tiebo Jacobs denkt mee

De nieuwe hobby van Barry den Ouden

Barry2

Ik ken Barry den Ouden al enkele jaren vanuit mijn vorige hobby. Barry is een gedreven liefhebber van Koi en is zeer actief in die hobby. Hij is hoofdredacteur van één van de toonaangevende Koi-tijdschriften van ons land. Barry heeft inmiddels ook aardig zijn draai gevonden in de whiskyhobby en deelt graag zijn ervaringen met ons.

Share
comments

Lees meer: De nieuwe hobby van Barry den Ouden

Een hobby in een hobby

Untitled

Hoe ontstaat een hobby binnen een hobby zonder daarbij de originele hobby te schaden? Sterker nog, als ik het van een afstandje bekijk lijkt het de hobbybeleving van Michiel van der Meijde alleen maar te versterken. Genieten van een dram in een prachtig gegraveerde Glencairn, hij regelde het gewoon zelf en inmiddels ook voor anderen. Lees hieronder zijn verhaal.

Share
comments

Lees meer: Een hobby in een hobby

Een hart onder de riem

FerAalbregt

Als je thuiskomt en je merkt dat er ongenode gasten in je huis zijn geweest én ze hebben ook nog eens je whiskycollectie ontvreemd dan is dat heel zuur... Dat er dan vanuit de social media iets heel moois ontstaat, kun je met recht een hart onder de riem noemen. Lees hieronder het verhaal van Ferry Aalbregt.

Share
comments

Lees meer: Een hart onder de riem

2020  Whisky Oss