Whisky bij De Potter

Ondanks de Corona problematiek is het gelukkig toch weer mogelijk om proeverijen te houden. Als er maar voldoende afstand gehouden kan worden en iedereen rekening houdt met de geldende maatregelen. Ik ben dan ook blij dat we weer een nieuwe whiskyproeverij mogen aankondigen op een locatie waar dit allemaal prima te regelen is.

Restaurant / Café De Potter in Schaijk is een prachtig café in het centrum van de plaats. De locatie tegenover de kerk doet als klassiek Brabants aan en het motto van de uitbaters is: "Brabantse gemoedelijkheid, daar draait het om bij De Potter". Dat is aan de uitstraling binnen het etablissement ook wel te zien. Daarnaast is de familie Potjes niet bang om de horecablik te verruimen met speciaalbieren, cocktails en nu dus ook whisky. Wij mogen op dat gebied een handje gaan helpen!

Dit betekent dat wij op zaterdagavond 21 november 2020 vanaf 20:00uur een proeverij neer mogen gaan zetten waarmee whisky de intrede op de menukaart gaat doen. Samen met Wijnhuis Oss gaan we zorgen voor een line up van 6 mooie whiskies die voor ieder wat wils zullen brengen. Deze whiskies zullen de basis gaan vormen van het "whiskymenu". In een presentatie van ruim twee uur zullen we uit gaan leggen waar die mooie drankjes vandaan komen en hoe ze gemaakt worden bij de diverse distilleerderijen. Dat doen we uiteraard onder het genot van een heerlijk hapje uit de keuken van De Potter.

Heb je interesse? Neem dan even contact op met Restaurant / Café De Potter via deze link en schrijf je vast in!

 

 

Share
comments
2020  Whisky Oss