WhiskyOss een jaar op WordPress

door | december 1, 2021

De tijd vliegt en de afgelopen 20 maanden laten wel zien dat dat ook geldt als het door omstandigheden niet overal even leuk en gezellig is. Nagenoeg geen normale proeverijen meer, festivals hebben mondjesmaat nog plaats kunnen vinden en ook voor komend jaar is alles nog compleet onduidelijk. Wat gelukkig wel gewoon door kon gaan is het schrijven op deze website en dat doen we nu precies een jaar in een WordPress omgeving.

Wat was het vorig jaar, voor een relatieve digibeet als ikzelf, spannend om de nieuwe website te bouwen en op te vullen met content die we mee wilden nemen van de oude Joomla site. Ik was dan ook gepast trots op mezelf dat we uiteindelijk op 1 december 2020, zonder problemen, over gingen naar ons nieuwe uiterlijk, inclusief 240 van onze oude artikelen.

Vandaag 1 december 2021 zijn we dus een jaar verder. Een jaar dat meer geregeerd werd door een virus dan door een missionair kabinet. Daar kunnen wij inmiddels allebei ook over meepraten. Gelukkig heeft Corona bij ons geen blijvende schade opgeleverd aan onze zintuigen en kunnen we gewoon blijven ruiken, proeven, schrijven en presenteren. Dat zullen we dan ook zeker blijven doen.

We vieren deze verjaardag met een heerlijk glaasje 23yo Glenrothes van Whiskybroker, de fles die we vorig jaar openden ter gelegenheid van de nieuwe start. Blijf veilig, blijf proeven en blijf vooral ook lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *