Uitverkoren voor de Special Releases van 2016

door | november 9, 2020

WhiskyOss draaide eind 2016 inmiddels al ruim 3 jaar mee in de bloggerswereld. In die periode beschreven we al een aantal hele mooie whisky’s. Deels omdat we ze zelf aankochten maar soms ook omdat we mooie samples mochten ontvangen. Ook via het Online Whisky Collectief mocht ik al een paar hele mooie drams beoordelen. Sommige distillery’s als Brora en Port Ellen bleven voor ons echter nog steeds buiten bereik. Dan ineens wordt je gebeld door een vertegenwoordiger van Diageo.


“Hoe zou je het vinden om een complete sampleset van Diageo’s Special Releases 2016 te ontvangen?” Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Zo vaak komen we namelijk niet in de gelegenheid whisky’s van dit kaliber te proeven. Als dan vervolgens de deurbel gaat en ik het pakket in ontvangst neem, lijkt het wel of Kerst dit jaar een week of 4 te vroeg is.

Een luxe doos met daarin de tien samples. Een boek erbij met informatie over de verschillende whisky’s en een USB stick met de officiële foto’s van deze speciale lijn. Alle ingrediënten voor een mooie serie blogs zijn aanwezig!

Zie hier wat jullie binnenkort allemaal kunnen verwachten van ons… Bij voorbaat danken we Diageo dat ze met deze serie aan ons gedacht hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *