Sesam Open U

door | juni 3, 2021
Een voorzichtige glimlach

Het zal toch geen sprookje zijn he? Het zal toch niet zo zijn dat we over een paar weken het bericht krijgen dat er weer een nieuwe fase van beperkingen en lockdowns in zal gaan? Volgens de meest recente berichten gaat het immers met de vaccinaties lekker snel en krijgen de ziekenhuizen en vooral de IC’s het weer minder druk met COVID gevallen en dat heeft ook voor de whiskyhobbyist gevolgen. Mooie gevolgen welteverstaan!

De eerste berichten over het tóch doorgaan van festivals komen langzaam maar zeker door en ook wij kunnen weer een beetje vooruit gaan kijken met betrekking tot het presenteren van proeverijen. Hopelijk kunnen we jullie snel een update geven van onze agenda want er staan al wat voorbereidende afspraken gepland.

Uit het proeverijarchief

Een heerlijk vooruitzicht voor ons. Kunnen we eindelijk weer gaan doen wat we zo leuk vinden aan deze hobby! Hou de berichten in de gaten en wellicht zien we je dan ergens weer live achter een aantal proefglaasjes. Hopelijk wordt het ook snel weer mogelijk om af te reizen naar Schotland maar dat zal nog even langer duren denk ik zo…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *