Ondertussen in Oss

door | november 13, 2020

Terwijl de hele wereld krakend en piepend tot stilstand wordt gedwongen door het COVID-19 virus, blijken er gelukkig ook nog zaken te zijn die gewoon hun doorgang vinden. Zo wordt er in Oss momenteel hard gewerkt aan een unieke locatie voor de whiskyliefhebber! In Hotel De Naaldhof wordt namelijk de droom van eigenaar Bob Vink gerealiseerd. 


Bob startte zo’n 25 jaar geleden met het verzamelen van whisky. In die tijd bedacht hij dat een whiskyverzameling voor hem meer uitdaging en zekerheid zou bieden dan een mooie wijnverzameling. “Wijnflessen moeten steeds gedraaid worden en mocht er een keer een fles geopend worden dan is het nog maar de vraag of de inhoud nog te drinken is.” Nou ben ík helemaal geen wijnliefhebber en dus wat bevooroordeeld maar ik geef hem groot gelijk…

Door de jaren heen ontstond er een zeer indrukwekkende verzameling aan prachtige whisky’s uit alle windstreken maar voornamelijk Schotland. Met het groeien van de verzameling ontstond ook het idee “er iets mee te willen doen”. Zoals het dan de echte ondernemer betaamt, wordt er nu dus daadwerkelijk aan een manier gewerkt om zijn verzameling zichtbaar te maken voor het whiskypubliek.

Bram van Gaalen aan het werk

De contouren van wat er in de komende maanden gebouwd gaat worden, worden langzaamaan zichtbaar. Ondertussen wordt de whiskyverzameling nog telkens aangevuld zodat er bij de opening de nodige ohhh’s en ahhh’s te horen zullen zijn. Zonder nu al te veel spoilers weg te geven kan ik wel vast verklappen dat dit een, zeker voor Nederland, unieke locatie gaat worden. Uiteraard zal WhiskyOss de ontwikkelingen op de voet gaan volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *