Een gelukkig 2023

door | januari 1, 2023
Een gelukkig 2023

Het is 1 januari en ik kan nog typen. Dat betekent dat ik tenminste nog steeds een aantal vingers heb overgehouden sinds gisteravond. Het scheelt wellicht dat ik al een paar jaar geleden gestopt ben met het afsteken van vuurwerk. Dat geld kan ik beter in een mooie fles whisky stoppen niet dan? Maar goed, de jaarwisseling is geweest en dus, en zeker ook namens Peter, wil ik jullie allen een gelukkig 2023 toewensen.

Dat mijn vingers er nog zijn wil niet zeggen dat ik voor de rest niets geleden heb met oudjaarsavond. Eerst een paar speciaalbiertjes om later dan toch maar een paar lekkere drammetjes uit de kast te trekken. Even heb ik getwijfeld om ook mijn laatste aankoop van vorig jaar te openen maar daar wacht ik toch nog maar even mee. Eerst maar weer even herstellen, de lever wat rust gunnen en met overgebleven oliebollen de overtollige alcohol uit het systeem werken.

Foto Wijnspijs.nl

Gelukkig staan er nog een paar mooie blogjes klaar om de eerste twee weken van het nieuwe jaar mee door te komen. Daarna gaan we het weer oppakken met compleet nieuwe artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *