Zondag 4 oktober is het D'ierendag

Yes, we mogen weer een proeverij aankondigen. Natuurlijk onder het voorbehoud dat een tweede Coronagolf uitblijft maar toch, het is fijn om weer wat plannen te kunnen maken. Dit keer gaan we terug naar de locatie waar we voor het eerst een proeverij organiseerden. Toen heette het etablissement nog 't Putje. Inmiddels hebben de nieuwe eigenaren het de naam Restaurant Clemens gegeven. 

De oorsprong van de productie van whiskey ligt in Ierland en dus werd het voor ons wel eens tijd om het Ierse graandistillaat de aandacht te geven die het verdient. De proeverij zal plaatsvinden op zondag 4 oktober 2020. We dopen dierendag dan om in d'ierendag en zullen een mooie line up van maar liefst zeven uitsluitend Ierse whiskey's de revue laten passeren. Whiskey van de oudste distillery ter wereld maar ook van nieuwe merken en distilleerderijen, officiële bottelingen maar ook een zeldzame onafhankelijk gebottelde fles. Voor elk wat wils en dat voor een entreeprijs van €35,00 per persoon.

Wil jij ook wel eens kennismaken met Ierse whiskey? Neem dan contact op met Loes en Olivier van Restaurant Clemens.

  • Datum: 4 oktober 2020
  • Starttijd: 15:00uur
  • Entree: €35,00
  • Locatie: Restaurant Clemens
  • Adres: Willibrordusweg 81, 5342LG Oss
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef vanwege Corona bij aanmelding a.u.b. aan met hoeveel personen je wil komen en uit hoeveel huishoudens jullie komen. Daarnaast ook even je telefoonnummer vermelden zodat we eventuele wijzigingen tijdig en makkelijk kunnen doorgeven.

Zien we jou ook op zondag 4 oktober?

Share
comments
2020  Whisky Oss