Golden Cask Proeverij

Onze eerstvolgende whiskyproeverij moet nog gaan plaatsvinden en de volgende wordt alweer aangekondigd. Gelukkig hoeven jullie dan niet weer tegen onze gezichten aan te kijken want deze keer komt er een vakman naar het City Hotel in Oss. Een man die vanuit zijn passie startte met zijn eigen Kintra label, inmiddels ook zelf (en zeer verdienstelijk) drank stookt onder de naam Wagging Finger en die daarnaast nog enkele andere labels importeert. Eén van die andere labels is Golden Cask en daar komt Erik Molenaar dus een presentatie over geven.

Sinds enkele maanden sieren de flessen uit de Golden Cask serie het schap van Wijnhuis Oss. Wij proefden er al enkele mooie exemplaren van schreven daar al meermaals over. Nu is er dus een mooie mogelijkheid aanstaande om ook van deze single cask whiskies op vatsterkte te gaan genieten. 

Zoals de laatste tijd te doen gebruikelijk is de locatie ook dit keer weer het City Hotel in Oss. Deze proeverij zal plaatsvinden op zaterdag 6 juni 2020 en zal starten om 20.00u. De kaartverkoop voor deze proeverij is gestart en vindt uitsluitend plaats via deze LINK

Zie we jou ook op 6 juni? Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Share
comments
2020  Whisky Oss