Whiskyproeverij Distillers Editions

Regeren is vooruitzien en dus staat de eerste whiskyproeverij voor 2020 alweer op de planning. Dit keer gaan we een line up presenteren van Diageo's serie The Distillers Editions. Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban, Cragganmore, Talisker en Lagavulin. Daar moet wat moois van te maken zijn! 

Share
comments

Lees meer: Whiskyproeverij Distillers Editions

LET OP Wijziging! Aankondiging whiskyproeverij

Yes, we mogen weer en dat betekent natuurlijk dat het dan ook weer gaan doen! We gaan weer een proeverij presenteren. Waar, wat, hoe, wanneer? Lees snel verder!

Share
comments

Lees meer: LET OP Wijziging! Aankondiging whiskyproeverij

Whiskydiner in Oss

0Whiskydiner2

Een tijdje geleden werd me gevraagd wat ik ervan zou vinden als er in Oss een whiskydiner georganiseerd zou worden. Misschien zou er zelfs een rol zijn weggelegd voor WhiskyOss. Van dat laatste kwam het niet vanwege mijn persoonlijke beslommeringen. Gelukkig gaat het whiskydiner wél gewoon door en wel op zondag 28 oktober aanstaande! Lees verder voor de details.

Share
comments

Lees meer: Whiskydiner in Oss

Aankondiging Cadenhead Proeverij!

Untitled

Yes! De eerste whiskyproeverij van 2019 staat alvast in onze agenda. En wat voor één! We gaan een complete Cadenhead Small Batch line up presenteren. Enerzijds omdat deze onafhankelijke bottelaar erom bekend staat een zeer mooie selectie aan vaten te hebben, anderzijds om te vieren dat deze bottelaar vanaf dán een plaatsje krijgt op de schappen van Wijnhuis Oss. Interesse? Lees dan vooral verder.

Share
comments

Lees meer: Aankondiging Cadenhead Proeverij!

Whiskyproeverij 'Around the world' 22 juni

De temperaturen stijgen weer en de terrassen zijn weer volledig bezet, een tijd dat iedereen ook weer een beetje aan de zomervakantie gaat denken. Maar voordat we daadwerkelijk op vakantie gaan, nemen we jullie eerst mee op een wereldreis!

Share
comments

Lees meer: Whiskyproeverij 'Around the world' 22 juni

2020  Whisky Oss